Ulkoverhous- ja kattotöitä Rantavallin perheelle Porin Lattomerellä

Kimmo ja Pirjo Rantavalli asuvat Porin Lattomerellä noin 10 kilometriä kaupungin keskustan eteläpuolella 50–60-luvun taitteessa rakennetussa omakotitalossa, jota he ovat remontoineet säännöllisesti. – Etenkin sisällä on teetetty monenlaista remonttia, putket on tuotu pintaan, kaapistoja laitettu uusiksi ja ulkona on pesty tiilikatto. Olemme löytäneet messuilta ne toimijat, jotka ovat toteuttaneet remontit. Messuilta löysimme myös Pohjansepät, jonka edustaja Juha Kirvesmäki pyydettiin tekemään kuntoarvio autokatoksemme katosta, Kimmo ja Pirjo kertovat.

Kertoisitko hieman kotinne remontista?

Kimmo kertoo, että remonttiajatus sai siis alkunsa autokatoksen katon remonttitarpeesta. Talon osalta ulkoverhouksen uusimisesta oli myös ollut haaveita.

– Autotallin katto oli kuin tähtitaivas, koska katteessa oli niin paljon naulanreikiä. Ei sinne katolle olisi ollut mitään asiaa enää! Minun täytyi jo tukea lankuilla kattorakenteita, joten pelkkä pintaremontti ei olisi tässä tapauksessa riittänyt, Kimmo toteaa. Pohjanseppien Juha Kirvesmäki ehdotti, että uusitaan koko autokatoksen kattorakenne ja tehdään autokatokseen ulkoverhous uusiksi.

– Juha kertoi eri vaihtoehtoja remontin toteuttamisesta. Lähdettiin sitten rakentamaan suunnitelmaa kokonaisremontista, jossa laitettaisiin kuntoon useampia mielessä olleita remonttikohteita. Päädyimme siihen, että uusitaan kodin ulkoverhous, ulko-ovet, päädyssä ollut parveke, sokkelilevyt, ulkorakennukseen ikkunoita sekä autokatoksen katto ja seinien ulkoverhoukset, Pirjo ja Kimmo kertovat.

– Meidän mielestämme kokonaisuus vaikutti jo alkuun tarkkaan suunnitellulta. Saimme hyvää informaatiota eri materiaaleista ja remontin toteutusvaihtoehdoista jo suunnitteluvaiheessa. Yhteisen suunnitelman pohjalta Juha laati meille tarkan laskelman tehtävistä töistä ja tarvikkeista.

Miten remontti sujui mielestänne?

– Kyllä nyt remontin jälkeen olemme olleet tosi tyytyväisiä, että tuli tehtyä kokonaisremontti. Työtä oli tekemässä ammattitaitoiset ja ystävälliset kaverit! Ei voi muuta kuin kehua kuinka reippaita työmiehet olivat.  Kaikkien Pohjanseppien työntekijöiden asenne oli hyvä, ja meidän toiveitamme kuunneltiin kaikissa työnvaiheissa, Pirjo kertoo.

– Koko toimitusketju toimi hyvin, itse puumiehenä arvostin puutavaran laatua! Olen toiminut puualalla asiantuntijatehtävissä, joten asia on minulle tärkeä, Kimmo jatkaa.

Voisitteko suositella Pohjanseppien tuotteita ja palveluita?

– Autokatoksen osalta kukaan ei tahdo uskoa, että kyseessä on sama rakennus. Meidän mielestämme on kiva pitää koti ja rakennukset hyvässä kunnossa. Pohjansepistä on kuulunut hyvää myös muualta. Itse olemme vinkanneet Pohjanseppien tuttaville ja sukulaisille ja voimme kyllä suositella Pohjanseppiä ulkoremonttien toteuttajaksi, Pirjo ja Kimmo vakuuttavat.

Lue lisää Pohjansepät-kattoremontista!

ulkoverhous- ja kattoremontti Porissa
Rantavallin perheelle tehtiin reilu ulkoverhous- ja kattoremontti. 
Myös autotalli sai uudet pinnat.
Remontin yhteydessä asennettii myös sokkelilevyt.