Omakotitalon onnistunut kattoremontti meiltä!

Uusi katto suojaa kotiasi, lisää asumismukavuuttasi ja nostaa talosi arvoa.

Katon käyttöikä riippuu materiaalien lisäksi siitä, miten kattoa on huollettu. Katon kunto on hyvä tarkistaa muutaman kerran vuodessa, esimerkiksi keväisin ja syksyisin. Ammattilainen kannattaa pyytää tekemään perusteellisempi kuntokartoitus vähintään kymmenen vuoden välein.

Laadukkaista materiaaleista valmistettu ja ammattitaidolla asennettu katto pitää kotisi suojassa sateelta, tuulelta ja tuiskulta. Kattoremontin yhteydessä asennettu lisälämmöneristys lisää asumismukavuuttasi ja pienentää samalla myös lämmityskuluja.

Kun omakotitalon kattoremontti tehdään ajoissa, vältyt suuremmilta vahingoilta ja saat kodillesi merkittävästi lisävuosia.

Varaa maksuton arviokäynti! Tai soita: p. 020 765 9340

Teräskatot

Käytämme Suomessa valmistettuja Ruukin teräskatteita, joiden laajasta värien ja tyylien valikoimasta löydämme varmasti taloyhtiöönne parhaiten sopivan vaihtoehdon. Ruukin teräskatteilla on valmistajan myöntämä 50 vuoden tekninen takuu.

Tiilikatot

Tiilikatoilla suosimme kotimaisia ja kestäviä BMI Ormax -kattotiiliä. Valikoimaan kuuluvat niin perinteiset kaksikouruiset tiilet kuin modernimmat tasaiset laattakattotiilet, joista on saatavilla useita eri värisävyjä.

Bitumikatteet

Bitumikate soveltuu hyvin erilaisille kattotyypeille, sillä se on materiaalina tiivis ja joustava. BMI Icopalin bitumikate on pitkäikäinen ja kestää hyvin Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Katon muutokset

Hoidamme myös katon korotukset ja muut muutostyöt. Autamme mielellämme niin rakennussuunnitelmien kuin rakennuslupa-asioidenkin kanssa – suunnitellaan urakka yhdessä!

omakotitalon kattoremontti alkaa ammattilaisen tekemästä kuntoarviosta

Mietityttääkö katon kunto

Ota meihin yhteyttä joko soittamalla tai yhteydenottolomakkeella ja tilaa maksuton arviokäynti. Tutkimme kattosi kunnon, ja teemme kirjallisen kuntoarvion. Jos kattoremontti on ajankohtainen, teemme sinulle halutessasi tarjouksen.

Tutustu kuntoarvioon ja tarjoukseen rauhassa. Arviointikäynti ei sido sinua mihinkään – saat arvokasta tietoa kattosi kunnosta päätöksenteon tueksi.

Asiantuntijamme palveluksessasi – vuosien kokemuksella!

Onko kattoremontti tai ulkoverhouksen uusiminen ajankohtaista vai kaipaako rakennuskohteesi kokonaan uutta kattoa? Korkealaatuiset rakennusmateriaalit ja huolella tehty asennustyö takaavat, että uusimamme katot ja ulkoverhoukset kestävät vuosikymmeniä eteenpäin.

Remonttitöiden yhteydessä voidaan asentaa lisälämmöneristys, joka lisää asumismukavuutta ja varmistaa, ettei lämpö karkaa harakoille. Samalla voidaan uusia myös kattoturvatuotteet, rakennuspellitykset ja sadevesijärjestelmät.