Uusi katto taloyhtiölle

Tutkimme taloyhtiönne katon kunnon, ja teemme kirjallisen kuntoraportin. Jos taloyhtiön kattoremontti on ajankohtainen, teemme siitä halutessanne kiinteän urakkatarjouksen. Voitte tutustua yhtiökokouksessa kuntoraporttiin ja tarjoukseen rauhassa. Kuntoarvio ei sido teitä mihinkään – saatte arvokasta tietoa taloyhtiönne katon kunnosta päätöksentekonne tueksi.

taloyhtiön kattoremontti

Teräskatot

Käytämme Suomessa valmistettuja Ruukin teräskatteita, joiden laajasta värien ja tyylien valikoimasta löydämme varmasti taloyhtiöönne parhaiten sopivan vaihtoehdon. Ruukin teräskatteilla on valmistajan myöntämä 50 vuoden tekninen takuu.

Tiilikatot

Tiilikatoilla suosimme kotimaisia ja kestäviä BMI Ormax -kattotiiliä. Valikoimaan kuuluvat niin perinteiset kaksikouruiset tiilet kuin modernimmat tasaiset laattakattotiilet, joista on saatavilla useita eri värisävyjä.

Bitumikatteet

Bitumikate soveltuu hyvin erilaisille kattotyypeille, sillä se on materiaalina tiivis ja joustava. BMI Icopalin bitumikate on pitkäikäinen ja kestää hyvin Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Miksi valita Pohjansepät


10 vuoden rakennetakuu!

Myönnämme työllemme aina takuun. Materiaaleille saat jopa 50 vuoden takuuajan.

Paikallista osaamista

Paikallista osaamista

Olemme kotimainen yritys – meiltä ostamalla tuet paikallista osaamista.

taloyhtiön kattoremontti ammattilaiset tekemänä

Asiantuntijamme palveluksessasi – vuosien kokemuksella!

Onko taloyhtiön kattoremontti tai ulkoverhouksen uusiminen ajankohtaista vai kaipaako rakennuskohteesi kokonaan uutta kattoa? Korkealaatuiset rakennusmateriaalit ja huolella tehty asennustyö takaavat, että uusimamme katot ja ulkoverhoukset kestävät vuosikymmeniä eteenpäin.

Remonttitöiden yhteydessä voidaan asentaa lisälämmöneristys, joka lisää asumismukavuutta ja varmistaa, ettei lämpö karkaa harakoille. Samalla voidaan uusia myös kattoturvatuotteet, rakennuspellitykset ja sadevesijärjestelmät.