Tule meille töihin

Pohjanseppien kattoremonttien ja ulkoverhousten suosio kasvaa! Haluatko sinä työskennellä ja onnistua reilujen remonttien parissa? Tavoitteenamme on tarjota alueemme parasta palvelua, josta asiakkaalle jää hyvä mieli ja mukava remonttikokemus. Rekrytoimme säännöllisesti uusia työntekijöitä; myyjiä, kattoasentajia ja rakennuspeltiseppiä. Tällä sivulla näet käynnissä olevat haut ja voit aina jättää avoimen hakemuksen, vaikka varsinainen haku ei olisi käynnissä.

Avoimet työpaikat


Asentaja katto- ja ulkoverhoustöihin

(Seinäjoki-Vaasa)

Haemme 2-3 ammattitaitoista asentajaa Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueelle vakituiseen työsuhteeseen. Sijaintisi voi olla Seinäjoella tai Vaasassa.

Haemme ennen kaikkea henkilöitä, joilla on halua kasvaa yrityksemme mukana ja joilla on kykyä itsenäiseen työhön. Työtä tehdään ryhmässä, joten voit hakea paikkaa myös kaverisi kanssa. Vastaat ryhmässä sovitun kohteen purkutöistä aina valmiiden kohteiden luovutukseen saakka, parhaan asiakaskokemuksen varmistaen. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja myynnin kanssa.

Mitä voimme tarjota sinulle?

Arvostamme kokemusta rakennusalan töistä, mutta saat meiltä vielä hyvän perehdytyksen ja tuen asennustyöhösi. Työsi on liikkuvaa ja käytössäsi on firman auto ja tarvittavat työvälineet. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Etelä-Pohjanmaan sekä Pohjanmaan alueilla, mutta välillä voi olla myös reissua naapurimaakuntiinkin. Tarjoamme sinulle reilun ja kannustavan rakennusalan TES:n mukaisen palkan. Meillä tulet kehittymään työssäsi ja pääset osaksi kasvavaa porukkaa.

Haku on käynnissä jatkuvasti, toimi siis nyt ja täytä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella.

Mikäli sinulla kysymyksiä asennustyöstä, voit soittaa Pasi Lampelalle p. 0400-421 519 tai laita sähköpostia pasi.lampela@pohjansepat.fi.

Kattomyyjä

(Etelä-Pohjanmaa – Seinäjoki – Lapua – Kuortane -Kurikka-Kauhajoki)

Pohjanseppien kattoremonttien suosio kasvaa! Haluatko sinä onnistua kattomyynnin parissa? Työsuhteen alussa takaamme tietyn palkkatason, ja tuloksellisella myyntityöllä voit päästä todellisiin huippuansioihin. Parhaat myyjämme ansaitsevat yli 100 000 euroa vuodessa, ja keskitason myyjätkin yli 50 000 euroa

Me myymme vain asiakkaan tarpeeseen. Suunnittelet asiakkaan kanssa heidän tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan kattoremontin. Teet aktiivista asiakashankintaa ja osallistut ajoittain myös messuille. Meille tulee asiakkailta yhteydenottoja, joiden avulla helpotamme asiakkaan ja myyjän kohtaamista oikea aikaisesti. Vastaat itsenäisesti myyntiprosessista kuntokartoituksesta aina valmiiden kohteiden luovutukseen saakka, parhaan asiakaskokemuksen varmistaen.

Mitä voimme tarjota sinulle?

Olemme kattoalan yritys, jolla on reilu tapa toteuttaa kattoremontteja. Meidät tunnetaankin luotettavuudesta ja rautaisesta asenteesta työntekoon. Meillä on jo runsaasti tyytyväisiä asiakkaita eri puolilla Etelä-Pohjanmaata.

Myyntityössä onnistuessasi saavutat hyvän ansiotason. Toki myyntityössä on paljon työtä ja sitoutumista, mutta ennen kaikkea onnistumisen iloa ja palkintona tyytyväiset asiakkaat. Saat meiltä tarvitsemasi koulutuksen ja tuen myyntityöhösi. Jos et ole tehnyt myyntityötä rakennusalalla, voit luottaa meidän apuumme.

Työsi on liikkuvaa ja käytössäsi on tarvitsemasi työvälineet. Meillä tulet kehittymään myyntityössä ja pääset osaksi kasvavaa porukkaa.

Mikäli sinulla kysymyksiä kattomyyjän työstä, voit soittaa Juho Pitkälä p.044–3299802 tai laita sähköpostia juho.pitkala@pohjansepat.fi

Hakemus


"*" näyttää pakolliset kentät

Tehtävä, josta olen kiinnostunut*
Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 5 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.