Kattoremontti Vehniällä

Kattoremontti Vehniälle

Hannu Mursunen ja Kyllikki Jokihalme asuvat Uuraisten Hirvaskylällä 1975 rakennetussa omakotitalossa. – Alkuun talossa on ollut huopakatto, myöhemmin huovan päälle oli asennettu peltikatto. Katolla oli nousseita nauloja ja katolta näkyi myös vuotaneita kohtia. Nauloja sai käydä lyömässä aina vain useammin alas. – Kattoremontti oli ollut puheissa pitkän aikaa. Lopulta Pohjanseppien edustaja Mikko Nissinen pyydettiin tekemään kuntoarvio talomme katosta, Hannu ja Kyllikki kertovat.

Kertoisitko hieman kotinne remontista?

Kuvista Mikko näytti vaihtoehtoja eri materiaalivaihtoehdoista, halusimme ensisijaisesti peltikaton. Katon loiva kulma rajoitti eri profiilien käyttöä. Päädyimme pystysaumakatteeseen, mikä sopii loivallekin katolle. Meidän toiveiden pohjalta Mikko laati meille tarkan laskelman tehtävistä töistä ja tarvikkeista.– Jos olisimme alkaneet itse toteuttamaan remonttia, työhön olisi pitänyt varata enemmän aikaa ja päädyimmekin antamaan työn alan ammattilaisille, Kyllikki kertoo. – Remontti sujui siten, ettei tarvinnut kuin katsoa kokonaisuutta päältä. Ammattimiehet tekivät hyvää työtä. Aina illan päätteeksi miehet peittelivät katon säältä suojaan, Hannu kertoo. – Olemme tosi tyytyväisiä kokonaispakettiin, ulkonäkö talossa koheni paljon!

Voisitteko suositella Pohjanseppien tuotteita ja palveluita?

–Itse vinkkasin Pohjanseppiä naapurille ja naapurikin päätti ottaa kattoremontin Pohjansepiltä. Kerroin hänelle hyviä kokemuksia Pohjanseppien työnjäljestä. Voimme kyllä suositella Pohjanseppiä kattoremontin toteuttajaksi muillekin, Hannu ja Kyllikki toteavat.

Kattoremontti Vehniälle
Pohjansepät toteutti kattoremontin Vehniän kauniiseen rantamaisemaan.