Mineriittikatto vaihtui tiilikattoon Vaasassa

kattoremontti

Vaasalainen ammattinyrkkeilijä Mathias Eklund asuu perheineen Teeriniemellä taloyhtiössä, jossa Pohjansepät Oy toteutti kattoremontin. Mathias taloyhtiön osakkaana oli järjestämässä kattoremonttia, jossa mineriittikatto vaihdettiin tiilikatteeseen.

Kertoisitko hieman taloyhtiön kattoremontista?

– Päätimme tehdä taloyhtiössämme kattoremontin ja selvittää erilaisia vaihtoehtoja katemateriaaliksi ja remontin laajuudeksi. Vaihtoehtoina oli Mineriittikatteen pinnoittaminen ja katemateriaalinen vaihtaminen peltikatteeseen. Etsimme alan toimijoita netistä ja Vaasan Vasara-messuilta, Mathias aloittaa.

– Olimme tavanneet Vasara-messuilla Pohjanseppien edustajat. Kun työ tuli ajankohtaiseksi tiesimme ottaa yhteyttä myös Pohjanseppiin. Juho Pitkälä Pohjansepiltä tuli tutkimaan kattorakenteet ja teki taloyhtiöllemme tarjouksen kattoremontista. Pohjanseppien tarjouksessa oli tarkoituksena uusia koko katto, toteuttaa alapuoliset korjaukset rakenteisiin ja kaikkien iloksi uusia myös mielipiteitä jakaneet kattoikkunat, Mathias kertoo.

Miten päädyitte Pohjanseppien palveluihin ja tuotteisiin?

– Pohjansepät toi vaihtoehdoksi myös tiilikatteen, mikä oli toivottu lisäys peltikatetarjousten joukossa. Pidimme erityisesti siitä, että meidän ajatuksiamme ja ideoita otettiin hyvin huomioon. Tehtävän työn laajuus ja selkeä kustannuslaskelma, laadukkaat tuotteet sekä hyvä palvelu ratkaisivat remontin Pohjansepille, Mathias kertoo.

Miten remontti sujui mielestänne?

– Pohjanseppien kanssa oli helppo sopia juuri oikea asennusaikataulu meidän tarpeiden mukaan.

Asennus meni juuri niin kuin oli sovittu. Työt eivät häirinneet arkielämäämme ja aikataulu sekä annettu hinta pitivät hyvin!

Voisitteko suositella Pohjanseppien tuotteita ja palveluita muille asiakkaille?

– Ilman muuta, suosittelen mielelläni Pohjanseppien palveluksia niin taloyhtiöille kuin yksityisasiakkaille. Pohjanseppien myyntityö on asiallista ja asennus on todella täsmällistä ja ammattitaitoista, Mathias vakuuttaa.

Lue lisää Pohjanseppien kattoremonteista!

kattoremontti
Mineriittikatto vaihtui tiilikattoon Vaasassa. Kohde: As Oy Hiirihaukankatu, Vaasa
kattoremontti
Kattoremonttityömaalla asbestipurkutyöt käynnissä.