Kattopaketit rakennuskohteisiin

Uusi vesikatto lisävarusteineen valmiiksi asennettuna

Pohjansepiltä saat kattopaketit kaikkiin uudiskohteisiin, olipa kyseessä sitten yksityinen omakotitaloprojekti tai laajempi rakennusliikkeen urakoima rakennushanke. Kattopaketteihimme sisältyy vesikate, listoitukset, rakennuspellitykset, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät – kaikki tarvittava yhdessä paketissa! Toimitamme kattopaketit aina valmiiksi asennettuna.

Parhaan mahdollisen lopputuloksen saat, kun tilaat vesikaton lisävarusteineen samalta toimittajalta, jolloin tuotteet ovat varmasti yhteensopivia ja lopputulos kaikilta osin viimeistelty.

katto asennettuna pohjansepiltä

Suunnittelupalvelu takaa onnistuneen lopputuloksen

Oikeanlainen katto on tyylikäs, toimiva ja turvallinen. Suunnittelupalvelumme auttaa sopivan kattopaketin valinnassa. Mikäli kohteesta on jo olemassa tarkemmat suunnitelmat, teemme niiden pohjalta valmiin ehdotuksen.

Laki edellyttää kiinteistön haltijaa varmistamaan, että katolla on tarvittavat kulkutiet ja määräysten mukaiset, turvalliset työolosuhteet. Kun otat avuksesi suunnittelupalvelumme, autamme sinua huolehtimaan, että katollasi on lain edellyttämät hätäpoistumistiet, seinä- ja lapetikkaat sekä tarvittaessa kattosillat. Näin varmistetaan, että katolla on turvallista liikkua ja tehdä huoltotöitä.

Kauttamme saat kaikki tarvittavat kattoturvatuotteet ja lumiesteet

Kattopaketeillamme on markkinoiden pisin kokonaistakuu

Luotamme työmme ja tuotteidemme laatuun, joten vastaamme niistä alusta loppuun saakka. Myönnämme kattopaketeille markkinoiden pisimmän kokonaistakuun yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Käyttämiemme Ruukki-katemateriaalien esteettinen takuu on 25 vuotta ja tekninen takuu 50 vuotta. Asennustyölle myönnämme viiden vuoden takuun. Saat kattopaketin mukana katon käyttö- ja huolto-ohjeet, mitkä voit liittää talokirjaasi.

kattopaketti asennettuna ja pitkällä takuulla