Icopal-bitumikatteet

Laadukkaat ja luotettavat Icopal-bitumikatteet Pohjansepiltä

Bitumikaton edut ja valintakriteerit

Icopalin bitumikatteet, eli kattohuovat, ovat varma ja kestävä valinta, joka sopii erinomaisesti niin kattoremontteihin kuin uudisrakentamiseenkin. Kevyt, hiljainen ja tyylikäs bitumikatto kestää Suomen vaativat sääolosuhteet. Harjakatoille, eli jyrkille katoille, suosittelemme bitumikattolaattoja, kolmiorimakatteita tai tiivissaumakatteita. Olipa kattosi malli perinteinen harjakatto, pulpettikatto tai aumakatto, Icopalin valikoimasta löydät varmasti sopivan huopakaton, joka on helppo asentaa ja kestää aikaa sekä vaihtelevia sääolosuhteita.

Käytännölliset ja kauniit kattoratkaisut

Harjakatoille tarjoamme bitumikatteita, jotka kiinnitetään umpialustaan naulaamalla ja liimaamalla. Suosituin vaihtoehto on kattolaatta, eli palahuopa, jota on saatavilla perinteisenä kennokuviona tai modernimpana graafisena kuviona. Pulpettikatoille ja harjakatoille soveltuvat myös tiivissaumakatteet, eli rullahuovat, joissa on 10 cm leveä itseliimautuva sauma – tämä tekee asennuksesta helppoa ja nopeaa.

Erityisesti historiallisiin kohteisiin ja perinteisiin rakennuksiin suosittelemme kolmiorimakatetta, jossa katteen päälle asennetaan kolmion muotoiset rimat. Nämä tuovat katolle linjakkuutta ja lisäävät toimivuutta ohjaamalla sadeveden hallitusti pois katolta.

Huopakattojen värivalikoima – luonnollista kauneutta suomalaiseen maisemaan

Huopakaton perusväri on musta, mutta pintasirotteella väriä voidaan muunnella ympäristön ja rakennustyylin mukaan. Suosituimmat sävyt ovat tummia ja luonnonläheisiä, kuten tiilenpunainen, hiilenharmaa, grafiitinmusta, harmaa graniitti ja musta antrasiitti. Nämä sävyt sulautuvat kauniisti suomalaiseen maisemaan.

Miksi valita Icopalin bitumikate?

Bitumikate kestää säässä kuin säässä, tehden siitä erinomaisen valinnan Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin. Bitumikatto on hiljainen, esteettinen ja turvallinen ratkaisu, joka sopii monenlaisiin rakennuksiin. Icopalin bitumikatteet valmistetaan Suomessa.

Huopakatteet ovat erityisen suosittuja luonnonläheisissä ympäristöissä, kuten omakotitaloissa, kesämökeissä ja rantasaunoissa. Niiden luonnolliset värit ja pehmeä pintastruktuuri sulautuvat kauniisti ympäröivään maisemaan, tarjoten kestävän ja esteettisesti miellyttävän kattoratkaisun.

Bitumikatteet, eli kattohuovat, ovat olleet osa suomalaista rakennusperinnettä jo yli sadan vuoden ajan. Nykyään käytettävät bitumikatteet ovat huomattavasti kehittyneempiä kuin alkuperäiset kattohuovat, säilyttäen kuitenkin niiden kestävyyden ja esteettisyyden.

Näin kattoremontti etenee

Alkukartoitus ja paras tarjous

Asiantuntijamme kartoittaa katon kunnon paikan päällä ja keskustelee kanssasi toiveistasi ja tarpeistasi katon osalta. Saat selkeän korjaussuunnitelman ja yksityiskohtaisen tarjouksen, jossa ei ole piilokuluja. Näin voit olla varma, että kaikki kattoremontissa tarvittava on huomioitu.

Remontin toteutus

Hyväksyttyäsi tarjouksen, sovimme aloitusajankohdan, joka sopii sinulle. Remontin aikana pidämme sinut ajan tasalla projektin edistymisestä ja mahdollisista muutoksista, jotta tiedät aina, mitä on tapahtumassa. Työ tehdään sovitulla hinnalla ja aikataululla, ilman yllätyksiä, ja voit jatkaa arkeasi normaalisti.

Työjälkien siivous ja lopputarkastus

Remontin valmistuttua huolehdimme työmaan perusteellisesta siivouksesta, jotta ympäristösi jää yhtä siistiksi kuin ennen remonttia. Asiantuntijamme käy vielä paikan päällä varmistamassa, että kaikki on tehty sovitusti ja laadukkaasti. Näin varmistamme, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Lasku ja kotitalousvähennys ja takuuasiat

Työn valmistuttua saat meiltä selkeän laskun, joka vastaa sovittua tarjousta. Laskun mukana on kotitalousvähennyserittely verotusta varten. Mukana ovat myös kattavat takuutodistukset materiaaleille ja työlle, mikä antaa sinulle mielenrauhan pitkälle tulevaisuuteen.