Peltikatot

Weckman-kattopellit – laadukkaat vaihtoehdot Pohjansepiltä

Peltikatto on kestävä ja suosittu vaihtoehto omakotitaloissa. Pohjanseppien ammattitaito yhdessä laadukkaiden materiaalien kanssa takaa onnistuneen lopputuloksen.  Varmistamme, että peltikattosi kestää aikaa ja katseita. Pohjanseppien työn jälki näkyy erityisesti Weckmanin kattopeltien avulla. Weckman tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kattopeltejä, jotka soveltuvat kaikkiin eri tyyleihin ja koteihin.

Kun suunnittelet peltikaton asentamista tai uusimista, on tärkeää valita oikeanlaiset kattopellit, jotka täyttävät sekä toiminnalliset että esteettiset vaatimukset. Peltikaton ensisijainen tehtävä on suojata rakennusta sääolosuhteilta, kuten vedeltä, tuulelta, lumelta ja UV-säteilyltä, mutta se on myös olennainen osa rakennuksen ulkonäköä.

Sopiva kattokulma, räystäiden pituus ja oikein valitut kattopellit sekä sadevesijärjestelmät luovat yhdessä kauniin ja kestävän kokonaisuuden. Pohjanseppien käsissä peltikatto muuttuu pitkäikäiseksi ja helppohoitoiseksi ratkaisuksi, joka palvelee talonomistajaa vuosikymmeniä.

Peltikaton kestävyys ja käyttöikä

Teräskatot ovat tunnettuja kestävyydestään ja pitkäikäisyydestään, mutta niiden todellinen käyttöikä riippuu monista tekijöistä. Pohjanseppien mukaan oikein asennettuna ja asianmukaisesti huollettuna peltikatto voi kestää jopa 50 vuotta. Tämä pitkä käyttöikä on saavutettavissa, kun valitaan laadukas kattopelti, kuten Weckmanin teräksestä valmistetut kattopellit, jotka on suunniteltu kestämään Suomen ankarat sääolosuhteet.

Kattopeltien on kestettävä pohjoismaiden vaativia sääolosuhteita. Siksi pellin teräksen ja maalipinnoitteen tulee olla huippulaadukkaita, jotta peltikatosta saadaan mahdollisimman pitkäikäinen. Maalipinnoitteiden eroavaisuudet ja niille myönnetyt huoltomaalausvälit on hyvä huomioida valintaa tehtäessä.

Pohjansepät tuntevat rakennus- ja kaavamääräykset, jotta valinta täyttää kaikki viranomaisvaatimukset. On myös tärkeää varmistaa, että valittu kattopelti sopii talon arkkitehtuuriin ja ulkonäköön.

Weckman Progantti lukkosaumakatot

Progantti on Weckmanin uusi sukupolven lukkosaumakate, joka erikoislujan rakenneteräksen ja ainutlaatuisten rakenneratkaisujen ansiosta on hiljaisin ja tuulettuvin vaihtoehto. Tämä kate on myös helppo asentaa, sillä kateruuvit voidaan piilottaa rakenteen sisään.

Weckman tiilikuviokatot

Tiilikuvioset pellit ovat suomalaisten rakentajien kestosuosikkeja. Nämä tyylikkäät kattopellit korostavat talon arvokkuutta Pelin profiloinnin ansiosta saat katollesi sopivan rauhallisen mutta samalla näyttävän ilmeen. Weckmanin Teräsaalto, Teräsaateli ja Terästiili ovat varma valinta, kun haluat onnistua.

Weckman poimulevykatot

Nämä perinteiset kotimaiset kattopeltiprofiilit tarjoavat monipuolisen valikoiman niin sinkittynä kuin maalipinnoitettuna. Poimulevykatot ovat Pohjansepille helppoja ja nopeita asentaa, ja ne takaavat varman suojan rakennukselle.

Näin kattoremontti etenee

Alkukartoitus ja paras tarjous

Asiantuntijamme kartoittaa katon kunnon paikan päällä ja keskustelee kanssasi toiveistasi ja tarpeistasi katon osalta. Saat selkeän korjaussuunnitelman ja yksityiskohtaisen tarjouksen, jossa ei ole piilokuluja. Näin voit olla varma, että kaikki kattoremontissa tarvittava on huomioitu.

Remontin toteutus

Hyväksyttyäsi tarjouksen, sovimme aloitusajankohdan, joka sopii sinulle. Remontin aikana pidämme sinut ajan tasalla projektin edistymisestä ja mahdollisista muutoksista, jotta tiedät aina, mitä on tapahtumassa. Työ tehdään sovitulla hinnalla ja aikataululla, ilman yllätyksiä, ja voit jatkaa arkeasi normaalisti.

Työjälkien siivous ja lopputarkastus

Remontin valmistuttua huolehdimme työmaan perusteellisesta siivouksesta, jotta ympäristösi jää yhtä siistiksi kuin ennen remonttia. Asiantuntijamme käy vielä paikan päällä varmistamassa, että kaikki on tehty sovitusti ja laadukkaasti. Näin varmistamme, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Lasku ja kotitalousvähennys ja takuuasiat

Työn valmistuttua saat meiltä selkeän laskun, joka vastaa sovittua tarjousta. Laskun mukana on kotitalousvähennyserittely verotusta varten. Mukana ovat myös kattavat takuutodistukset materiaaleille ja työlle, mikä antaa sinulle mielenrauhan pitkälle tulevaisuuteen.